bugs

Profil Syarikat

aboutus-backgound

Terjemahan Bahasa:
en
id zh

Mushipon International Sdn. Bhd. yang ditubuhkan pada tahun 2010 adalah gabungan kerjasama di antara OPK Inter-Corporation Sdn. Bhd., Ben-Har Scale Co., Ltd dan Encik Chan Kin Yung.

Mushipon adalah tanda perdagangan yang didaftarkan di atas nama Ben-Har. Ben-Har mempunyai lebih daripada 30 tahun pengalaman dalam mereka dan membekalkan barangan Mushipon untuk pasaran Jepun dan adalah dipercayai bahawa kaedah-kaedah yang digunakan untuk memerangkap serangga adalah  yang  paling sesuai sekali. Mushipon telah menggambarkan imej sebagai pakar dalam penghapusan serangga-serangga dan ialah pengilang perangkap serangga yang utama di Jepun. Mushipon telah menjadi barangan keperluan canggih di dalam kehidupan moden orang-orang Jepun dan digunakan dengan meluasnya di kedai-kedai makanan dan minuman, industri memproses makanan, bidang farmasi, hospital, hotel dan lain-lain lagi.

Gabungan kerjasama di antara
OPK Inter-Corporation Sdn. Bhd., Ben-Har Scale Co., Ltd dan Encik Chan Kin Yung telah membawa kepada pemindahan kepakaran barangan serta technologi yang canggih di mana telah membawa kepada pengilangan barangan Mushipon di Malaysia untuk menampung pasaran tempatan dan antarabangsa.

Mushipon International Sdn. Bhd. bertanggungjawab untuk mempromosikan barangan Mushipon di pasaran antarabangsa dan pada masa yang sama mempertahankan kualiti serta reputasi Mushipon di serata dunia. Misi Mushipon International Sdn. Bhd. adalah
untuk mempromosikan kehidupan yang berkualiti serta kebersihan dalam mengambilkira ia perlu adil dan berharmoni dengan alam sekitar.

Our Products

Contact Info

  • Lot No 21A, Jalan Bunga Tanjung 2, Senawang Industrial Park,
  • 70400, Seremban,
  • Negeri Sembilan, Malaysia
  • Tel: 606-678 0058, 678 0054
  • Fax: 606-678 0063
  • Email: info.mushipon@gmail.com

Ben-Har Scale Co., Ltd


Mushipon is a registered trade mark of
Ben-Har Scale Co., Ltd
All rights reserved.

 

Insects Capture Solution

    gel-tape-insect-stick
    Capture all type of insects, even very tiny ones.

Popup Module

This is the Popup Module feature. Assign any module to the popup module position, and ensure that the Popup Feature is enabled in the Gantry Administrator.

You can configure its height and width from the Gantry Administrator.

More Information